torstai 29. maaliskuuta 2012

Lukemista ja katseltavaa

Pari päivää sitten sain mukavaa yllätyspostia. Kristiina, tuo Espanjan väliaikainen asukki, kotiutui ja ilahdutti minua tuliaisellaan:


Lehdessä on monen monta ihanaa mallia mm. ruusuja ja kukkia. Horoskooppimerkkejä tulee varmaan moni ystäväni saamaan;) Kiitos, kiitos Kristiina!

Mikäpä muukaan kuin lukeminen on sopivampaa ajanvietettä "yksikätiselle". Sain viimeinkin kirjastosta tämän:
Tuo trilogiahan tuli hiljattain telkkarista, todella hyvä! Kirjainmerkki on lahja Jaanalta (joka on sen itse nyplännyt) ja se sopii tuon kirjan väliin/tyyliin paremmin kuin hyvin. Kiitos Jaana:)

Sain ennen joulua tuliaisiksi pienen kukkivan lehtikaktuksen. Sattuipa sitten kohta "somasti", että vanha kaktukseni käytävän ikkunalla koki ikävän kohtalon: mieheni pudotti sen vahingossa mattokääröllä... Vein sitten sijaan uuden  ja nyt se kukkii taas:
Lunta satelee sakeasti ulkona, keväisempiä säitä odotellen!

7 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Ole hyvä, taisinkin jo kommentoida edell.kirjoituksessa.
Mun toinen kaktus oli kuollu kuivuuteen matkani aikana, toisestakin suurin osa oli kuollut mutta yksi vana on elossa ja toivon sen virkoavan.

Kirsi kirjoitti...

Kiva lehti ja arvaat varmaan minkä mallin minä kannesta heti pongasin! Onpa kiva pöllö :) Kaktuksesi on hienon näköinen. Tuollaisia ihmeitä ei tässä talossa nähdä koskaan, kaikki elävänä tuodut kasvikunnan edustajat viedään ennen pitkää valitettavasti parhaat päivänsä nähneinä roskiin...

merkku kirjoitti...

Kylläpä kaktus kukkii komeasti!Mäkin olen jonkusen kerran yrittänyt kaktuksia kasvatella,mutta huonostihan siinä on käynyt :(

Lukeminen kyllä pelastaa monelta huonolta päivältä.Harmi,että tuo ko.kirjailija on poistunut keskuudestamme.Olisi varmaan kirjoittanut monta hyvää kirjaa lisää.

Noissa ristipistolehdissä on kyllä aina niin ihania juttuja!Toivottavasti kätesi paranee niin että pääset pian pistelyhommiin!

Marjut kirjoitti...

Hieno kaktus; minulla ei kyseistä lajia olekaan, mutta tilatkin ovat rajalliset.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kylläpä pitäisi nuo kanssa kirjana lukea, elokuvasarja oli aivan mahtavatunnelmainen!

Lumiruusu kirjoitti...

Oi,miten kiva tuliainen..
uudet rp-lehdet
on aina niin inspiroivia ja minä ainakin selaan kaikki lehteni moneen kertaaan :)
Kaunis kaktus!!

Laitan sulle s.postia ihan pian !! :)

Saara kirjoitti...

Kivoja lukemisia, varmasti viihdyttävät toipilaspäivinä.
Minullakin on nyt ollut lepäilypäiviä niskan takia, mutta jospa tästä taas pian pääsee vauhtiin. :)