torstai 17. toukokuuta 2012

Kevätkesäinen lintuvaihto

Joku aika sitten uskaltauduin ehdottamaan Pienen ristipistoblogin Saaralle,  josko hän olisi kiinnostunut lintuaiheisesta vaihdosta kanssani. Onnekseni Saara suostui, Saaralle tämä oli ensimmäinen vaihto, mutta ensikertalaisen kankeutta ei ollut todellakaan havaittavissa! Eilen posti toi mitä ihanimman paketin:
Aivan ihastuttavassa lintutyynyssä on Prairie Schoolerin lintumalli. Lisäksi sain CD:llä varustetun lintukirjan ja kaunista kukkaista viimeistelykangasta sekä ruudullista pellavaa. Tuollaista kirjaa olen kaipaillut jo pitemmän aikaa, ei ole vaan tullut itse hankittua.

Tyynyn taustakin on niin nättiä kangasta:Minulta lähti Saaralle tälläistä:Tarjotin lintupistelyllä, malli on 2011 Cross Stitcherin joulunrosta.

Laitoin pleksin tuon pistelyn päälle, ettei likaannu. RP-aiheisina lisukkeina viimeistelykangasta, pari nauhaa ja Lizzie Katen malli. Lintuaiheinen muki on PIP-mallistoa.

Kiitos Saaralle viehättävästä vaihdosta, jatko-osaa ollaan jo suunniteltu:)Hyvää helatorstaita!

12 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Upea vaihto teillä! Linnuissa on jotain tosi viehättävää.

Maria kirjoitti...

Onpa ihanat vaihtopaketit!

Marika kirjoitti...

Hieno vaihto teillä on ollut ! Aivan mielettömän upea tuo tekemäsi tarjotin !! Noi PIP-tavarat ovat jotenkin niin sööttejä vaikka meille eivät kyllä missään nimessä sopisikaan.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Ai että, ihana molempiin suuntiin; linnut ovat niin kauniita!
Hassua, taas on unohtunut tuommoinenkin lintumalli, jonka nyt olit pistellyt, vaikka kyllä mullakin tuo lehti on... Usein käy just näin, että huomaa jonkun mallin viehättävyyden vasta, kun joku toinen on pistellyt sen! :)

Lumiruusu kirjoitti...

Aivan ihanat ja niin tyylikkäät mallit molemmilla pisteltynä.
Viimeistelytkin molemmississa niin taidokkaat :)

-kyllä rp.vaihdot on sitten kivoja ,niin Pretty Exchanget joissa on monta osallistujaa kuin tälläiset pienet private vaihdot.
On niin monta ihanaa teemaa jolla vaihdon voi tehdä.

Ja ihan totta,niin kuin Outi sanoion se vaan kumma kun toinen huomaa samasta rp.lehdestä ihania malleja joita ei ite ollenkaan osannut aloittaa..niin kuin tuo lintunen kahvikupissa :)

Päivikki kirjoitti...

Ihania lintuja, molemmat työt myös niin kauniisti viimeisteltyjä.

Kiki,purkaja kirjoitti...

Blogissani on jotakin sinulle.

Virpi kirjoitti...

Nyt on pakko kommentoida, että todella ihana oli tuo teidän lintuvaihtonne! Aivan ihanat vaihdot molemminpuolin. Erittäin onnistuneet. Ja tuota Jardin Priven kevättilkkua olen täällä käynyt ihailemassa, sama malli löytyisi minulta, vaan koskas olisi aikaa se pistellä...?

TeSa kirjoitti...

Hienosti olette molemmat keränneet vaihtoonne sopivan lisukkeen. Mutta upeimmat ovat teidän molempien pistelyt.
Wau!

Marjut kirjoitti...

Kerrassaan suloisia molempien lintupistelyt.

Irmeli kirjoitti...

Ihanat lintupistelyt ovat pyrähtäneet suuntaan ja toiseen. Kiva viimeistelyidea tuo tarjotin ja kun pleksi suojaa työtä, niin ei synny huolta työn likaantumisesta, jos vaikka kahvia läikkyy yli puutarhaan kahveja kantaessa.

Sari (saristitching) kirjoitti...

Oli kyllä tosi kiva vaihto teillä! Niin kiva tuo tarjotin ja hieno idea tuo pleksi. Samoin Saaran tyyny on niin tyylikäs ja hieno.