torstai 28. kesäkuuta 2012

Summer Iris

Kauniita sinisiä iiriksiä on kukkinut monen talon kukkapenkissä, lieneekö tämänkin värisiä oikeasti olemassa:


Tämä BBD:n Summer Iris on mielestäni hyvin kaunis niin kuvioltaan kuin väreiltäänkin.


Olenkin näemmä nyt viime aikoina pistellyt tälläisiä pienempiä töitä ja paraillaankin on meneillään yksi pieni ja sievä mansikkapistely. Ihana Punahilkka-malli odottelee vuoroaan, jokohan pääsee seuraavaksi tekeille vai kiilaakohan vielä jokin ihanan kesäinen pikkupistely edelle;) Olen neulonutkin jotain, alkukesästä valmistui huivi ja äskettäin sukat, pitäisi vaan innostua kuvaamaan.
Poika palasi sunnuntai-iltana kielikurssiltaan terveenä ja tyytyväisenä reissuun. Pyysin häntä tuomaan tuliaisena JCS-lehden, jos sellainen sattuisi silmään jossain lehtiosastolla. No, eipä ollut lehteä löytänyt, mutta tuliaiseksi saimme kaikki omat Miami Beach -paidat:)

Hrrrr, miten kylmä päivä on tänään ollut. Lapissa luntakin/räntää satanut, onneksi ei täällä kuitenkaan. Tästä ei voi enää kuin lämmetä:)
13 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Kaunis pistely! Minä pidän myös noista pienistä töistä, niitä on kiva pistellä ja katsella.

marja kirjoitti...

Onpa kaunis kesäinen pistely. Pikkutöitä kun tekee, tuntee saaneensa jotain valmiiksikin :) Itselläni on työn alla vain akvaario, akvaario, akvaario...

Irmeli kirjoitti...

Sinä se pistelet nopeasti kaikkea kaunista. Huokailen täällä, kun itse en ole saanut viime aikoina mitään valmista ja aika tuntuu kuluvan kaikkeen muuhun. Ehkä sitten lomalla ehtii myös käsitöiden pariin, sitten joskus, kun se loma koittaa. Vielä kolme viikkoa pitää kitua töissä.
BBD:n mallit ovat kaikki niin kauniita. Tämäkin kuuluu omiin lemppareihin. Sievästi sopii pistelysi lasimaljaan.

Lumiruusu kirjoitti...

Ihana,ihana kesäinen koriste-
BBD-mallit on on ihan mun lemppareita ,juuri sain yhden pikkutyön valmiiksi mutta en voi sitäkään vielä näyttää kun on lahjaksi blogi-ystävälle.

Marika kirjoitti...

Ja nyt jo valmiina !! Siitä tuli kaunis. Teitkö DMC:n langoila vai niillä erikoislangoilla ?

Mari kirjoitti...

Tämä on niin kaunis, muutenkin BBD viehättää kovasti. Pitäisi niitä innostua pistelemään, malleja on kivasti varastossa :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Onpas kaunis! Kauniita kuvia on tuossa edellisessäkin postauksessa, tulee niin romanttinen kesäfiilis! Multa puuttuu vielä tuo kuppiin pistelty neulatyyny, vaikka kuppeja olen jo keräillyt "sillä silmällä". On vaan aina niin paljon muuta...

Enpäs kuule sulle sitä LHN-syksymallia myy, mutta vaihtaa voisin. Sen pistelyyn kun tuskin kovin pitkää aikaa menee, jos tiedän, että joku on odottamassa :D. Eli jos keksit, mitä sulla olis laittaa vaihdossa, niin tehdään "kaupat" :).

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Ai niin, ja juu, siellä fb:n puolella se rp-kirppis on; eikös tuohon Naamakirjaan kannata liittyä jo ihan tuon kirppiksen vuoksi? ;D

Lennu kirjoitti...

Voi kun kaunis ja niin kauniita kuvia! Tuollaisia pikkutöitä on ihana pistellä.

Virpi kirjoitti...

Ihania pistelyjä sulla on ja iso kasa. Mansikoista pidän minäkin, mutta oma mansikka-aiheinen seinävaatteeni on edelleen kesken. Pihalla on onneksi kohta ihan syötäviä mansikoita. Amppelimansikoita ollaan jo vähän päästykin maistamaan.

Ja nyt, jostain syystä ensimmäistä kertaa miljoonan yrityksen jälkeen, blogger antoi minun liittyä lukemaan blogiasi. Aikaisemmin on vaan joku herja tullut ruutuun. Ryhdyn siis viralliseksi lukijaksesi, sitkeys palkitaan!

Sari (saristitching) kirjoitti...

Nätti Iris-pistely!

Saara kirjoitti...

Mattimyöhäisenä kommentoin... :)
Suloinen iirispistely! (Eihän tuo malli ole jäänyt joutilaaksi..?)Aivan ihanat värit!

Marjut kirjoitti...

Onpa nätti iirispistely! Olen evakossa bloggerin puolella, kun vuodatuksessa on ongelmia:
http://marjutj.blogspot.fi/