torstai 4. lokakuuta 2012

Keskeneräistä

Keväällä sain Lumiruusulta ihastuttavan A mon ami Pierren Noel Blanc -mallin ja reilut  pari viikkoa sitten aloittelin sitä tekemään. Työ on edistynyt hyvin, luulempa että saan sen hyvissä ajoin ennen joulua valmiiksi ja kehystämöön: 


Kangas on Zweigartin Belfast Linen 32 count, väri Sterling Silver.  Alussa kangas tuntui liiankin tiheältä valkoisen langan kanssa, mutta äkkiä silmä ja käsi tottui kankaaseen. Onneksi ei ole tullut kovin paljon virheitä, joitakin pieniä siellä täällä.

Tammenterhopistelyn tein tämän työn ohella ja neulonut olen, mutta muuten olen keskittynyt vain tähän.
Taidan edelleenkin pysytellä pelkästään tässä työssä, jotain neulontaa saattaa tulla väliin (tai sitten jokin pienenpieni pistely...). Kiitos muuten lapaskommenteista, tsempeistä huolimatta kuviot ovat edelleenkin mielestäni epäselvät, mutta ovatpa ainakin lämpimät;) Tuubihuivi valmistui ja onnistuikin, oli nopsa tehdä angoralangasta.

Mukavaa lokakuun alkua!


13 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Voi että, miten siistiä ja kaunista työtä.

Leena kirjoitti...

Tulee niin ihana!

Virpi kirjoitti...

Ihana pistely ja kauniita kukkasia.

Lumiruusu kirjoitti...

Olipas se hyvä että malli päätyikin Sinulle..en olisi vielä tällä kokemuksella selvinnyt tuosta "pitsistä " ja noista
1/1 pistoista valkoisella noin vaalealle kankaaalle.
Jo nyt näkee että
tuosta aivan täydellisen kaunis valmiina :) :)

Ihan mun lempivärisiä kukkia kuvassa,kiitos !

Irmeli kirjoitti...

Ah, miten ahkerana olet ollut jälleen. Tämä on niin ihana malli, tykkään. Itse en ole edes aloittanut, vaikka viime vuonna jo piti. Toissailtana selailin mallejani ja tämäkin osui käteen ja mietin että nyt ei taida varastoissa olla edes sopivaa kangasta. Suunnittelin, että voisin pistellä tuosta ainakin nuo linnut ihan omana työnään, mutta sen verran edistyin myös koko mallin pistelylle, että tilasin kankaan. Saa sitten nähdä kelpuutanko sen tuohon työhön. Se on aina vähän vaikeaa noiden sävyjen kanssa, kun tilailee netin välityksellä.

Sari (saristitching) kirjoitti...

Voi että on kaunis taulu tulossa. Minkä kokoinen siitä tulee?

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Noin pitkällä jo! Ihana tulee :).

Mari kirjoitti...

Oi, miten ihana!

Virpi kirjoitti...

Ihna malli, tuota(kaan) en ole aikaisemmin huomannut. Saat sen aivan varmasti valmiiksi ennen joulua.

Virpi kirjoitti...

Unohdin kommentoida niistä viinirypäleitä, että hyvin kasvavat Suomessa. Täällä etelessä tuo lajikkeeni Zilga kasvaa myös ulkosalla ihan hyvin, kuten useamopi muukin lajike. Rypäleiden viljelyä tutkitaan kokoajan ja kotiviljelijöitä on jo useita. Suomesta löytyy jopa jonkinlainen viininviljelijöiden yhdistys.

Saara kirjoitti...

Ihanan herkkä malli kaikkine pitseineen. Tuo kankaan sävykin on niin kaunis. Ja tuo lintukohta on tietysti erityisen suloinen! :)
Teille on tulossa kaunis joulutaulu!

Ninnu kirjoitti...

Niin upea! Ihana pistely, ihana joulu! Täytyy pitää mielessä, jos joskus tässä vielä pistelisi isompaa työtä.. Kun en tunnu saavan nykyisiäkään valmiiksi....

Anonyymi kirjoitti...

Oi kun tuo on kaunis malli, se on kyllä yksi tuon suunnittelijan kauneimmista. Vaikka ei ne toisetkaan rumia ole :)

Ihania neuleitakin olet tehnyt, syksyllä on niin mukava neuloa lämmintä. Orava/tammilapaset on ihanat, hyvin niissä värit näkyy!

Lennu