torstai 18. huhtikuuta 2013

Sataa, sataa ropisee...

Sadetta tulee ainakin täällä päin Suomea ihan taivaan täydeltä, luulisi viimeisimpienkin hankien hupenevan vauhdilla! Lumesta ei ole tietoakaan enää uusimmassa pistelyssäni:


Ihastuin näihin Derwentwater Desingsin vuodenaikamalleihin Kirsin blogissa jo silloin, kun Kirsi oli tilannut ne itselleen (siitä on jo aika pitkä aika). Mallit painuivat minulta sitten unholaan, enkä tullut tilanneeksi niitä. Uuden herätyksen koin tänä keväänä, kun Kirsi antoi Maijalle Spring-mallin syntymäpäivälahjaksi. Samoihin aikoihin Kirsi esitteli valmiita pistelyitään ja niitä ihastellessani Kirsi ystävällisesti tarjoutui lainaamaan mallit minulle, kiitos, kiitos Kirsi!!!

Nyt on siis kevät valmiina, kesää aloittelen seuraavaksi. Viimeistelen nämä tauluksi aikanaan, kiva nähdä ensin Kirsin kokonaisuus kehyksissä! 

Tämä Spring on minusta niin ihastuttava, mulle tulee mieleen keväinen lehtometsä ja ojanpientareen rentukat, vaikka kukat ovatkin mallissa oikeasti esikkoja:)

Hei taas seuraavaan kertaan ja kiitos mukavista kommenteista! Lisbet, perustapa sinäkin oma blogi, niin pääsen ihastelemaan tuotoksiasi:)


12 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Todella kaunis ja keväinen pistely. Tuossa on kyllä kaikki kevään värit.

Kirsi kirjoitti...

Kyllä nuo niin kauniit mallit on. Ja sulla on todella hyvälaatuinen kaunis kuva!

Minä olen tehnyt ensimmäisen v. 2010, sitten 2011 ja 2012 ja nyt v. 2013 sain viimeisen valmiiksi. Vuosissa ei ihan noin kauan mennyt, kun aloitin 2010 loppuvuodesta, joten oikeastaan vaan 2 v ja 4 kk. Mutta nuo vuosiluvut töihin kuitenkin laitoin. Ensi viikolla vien kehystettäväksi, kyllä jännittää :)

Sari (saristitching) kirjoitti...

Ei ole totta, nyt jo valmista! Aivan ihana, kertakaikkiaan!

MariL kirjoitti...

Ihana pistely! :)

Virpi kirjoitti...

Ihana. Minä olen tehnyt samalta valmistajalta sen sarjan, jossa on kokonainen puu aina kyseisen vuodenajan asussa. Muistaakseni eivät olleet mitenkään yksinkertaisia tehdä, vaikka ovatkin melko pieniä. Tosi kauniit värit tässä. Minustahan kehkeytyy ihan kevätpistelys ihminen, kun seuraan näitä sinun ihania projekteja =D.

Irmeli kirjoitti...

Voi, että miten kaunis ja herkkä keväinen pistelys. Ihanat värit. Taas houkuttaisi täälläkin suunnassa nuo mallit.

Neili kirjoitti...

Ihan keväinen pistely.

Ulla kirjoitti...

Todella kaunis ja herkkä. Tuossa on saatu vangittua kevään tunnelma kuvaan.

Virpi kirjoitti...

Voi erttä täällä on valmiina vaikka mitä ihanaa pistelyä ja neuletta! Oletpa ollut tuottoisa ja energinen. Todella kauniita pistelymalleja. Oikeen mun mieleen. Ihanaa kevättä, onneksi sartaa vettä eikä enää lunta!

Ninnu kirjoitti...

Ihana kevät!

Lisbet kirjoitti...

Todella kaunis työ.

Saara kirjoitti...

Ihana keväinen pistely, todella kauniit värit. Kohta sulla on koko sarja valmiina! Eikä muuten mene kauaa, kun ulkona on jo tuonnäköistä. :)