perjantai 23. elokuuta 2013

ABC-bouquet

Tämä Maijalta saamani kaunis Tralalan ABC-bouquet on ollut valmis jo jonkun aikaa, mutta jäi Metsävaihdon "jalkoihin" ja bloggaamatta, vaan tässäpä tämä ihanuus nyt on:
Kankaana on Zweigartin 32 count Sand, vihreä lanka on Maijalta saatua Nina`s thred Moss ja siniset kukat kaunista, niin ikään joskus Maijalta saamaani Atalien silkkilankaa, väri Mikonos (eka kertaa pistelin silkkilangalla, eipä mulla niitä muita olekaan kuin tämä). Muut langat ovat muistaakseni ohjeessa suositeltuja DMC:n lankoja.

Tästä olisi tullut tosi kaunis taulu seinälle, mutta seinät alkavat olla aika täydet noista minun väkerryksistä, joten ostin Anttilasta ihan vaan valokuvankehykset ja ähräsin pistelyn paikoilleen. Tein sen tällä kertaa niin, että silitin pistelyn taakse molemminpuoleisen liimakankaan, silitin sitten pistelyn tuohon taustaan kiinni ja se onnistuikin minusta yllättävän hyvin:
Aika kivasti tämä sopii yhteen tuon vuodenaikataulun kanssa:

Kiitos Maija kaikista tykötarpeista:)

Nytpäs mulla ei olekaan keskeneräistä pistelyä! Sain vasta lammaspistelyn valmiiksi, se lähtee Kirsille ensi viikolla.  Aloittelin matkaneulesukkaa, lauantaina lähdemme ajelmaan Helsinkiin pienoisen muuttokuorman kanssa. Tyttö muuttaa opiskelemaan pääkaupunkiin nyt ainakin vuodeksi, Jyväskylä jää tauolle, vuosi näyttänee kumpi ala kiinnostaa enemmän.

Pakko esitellä tämän päivän piristys, huolletut geelikynnet:
Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!

8 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Voi ihanuus jälleen miten hienon työn olet tehnyt!
Kauniisti sopii Nina's ja silkkilanka tuon samplerin väreihin..
Mitä tykkäsit silkkilangalla pistelystä?
Oliko erilista kuin puuvilla?

_ Silkkilangat tuntuvat minusta mukvalta sormissa ja liukuvat kevyesti kankaan läpi ,toisaalta taas ne kiertyvät ja menevät helpommin solmuun
-käytän aina Thread Heaven lankavahaa jos ompelen muilla kuin puuvillalangoilla :)

Lisbet kirjoitti...

Ihana taulu.

Mari kirjoitti...

Herkät värit bukeessa, kaunis kehys ja niin kauniisti malli sopii vuodenaikataulun kanssa.Sinulla on aina niin kauniita ja vuodenaikaan sopivia juttuja näytillä, aina innolla odotan mitä seuraavaksi saat valmiiksi :) ja vau miten upeat kynnet!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Haluan nuo kynnet ja haluan tuon ristipistomallin!!!!

Mukavaa viikonloppua sinulle.

Sari (saristitching) kirjoitti...

Oi että, miten kaunis taulu. Tuollaiset pöydällä pidettävät taulut ovat käteviä. Meilläkin alkaa seinät täyttyä... Tai kyllä tilaakin vielä on, mutta kun en haluaisi tauluja moneen kerrokseen seinälle.

Aivan mielettömän upeat kynnet. Tuollaiset minäkin haluaisin.

Irmeli kirjoitti...

Tämä päivitys on taas hyvä muistutus minulle siitä, että sama pistely on minullakin käsityökorissa keskeneräisenä. Kauniisti viimeistelit omasi ja sopii todellakin hyvin yhteen vuodenaikataulusi kanssa.

Marjut kirjoitti...

Kaunis on ja kehystys on onnistunut loistavasti. Kun näin kynsikuvan, laiton omat kädet selän taakse. Eivät kestä katseita, eivät todellakaan.

Ulla kirjoitti...

Kaunis pistelys ja kauniit on kynnetkin!