tiistai 31. joulukuuta 2013

Vielä jouluisia juttuja

Osallistuin Pretty Exchanges -blogin jouluvaihtoon, jossa olimme yllätysyllätys Ullan kanssa parit päikseen. Lähettämästäni paketista jäi kuva ottamatta, Ullan blogista se kuitenkin löytyy.

Ullalta sain kauniin pistelyn viimeisteltynä laatikoksi ja pirtsakkaa jouluista kangasta nappeineen ja makoisia  marmeladikarkkeja:
Tämä olikin mulle oikein passeli lahja, olin näet aikonut tehdä tuon pistelyn JCS:n joulunumerosta itselleni vielä tänä talvena, mutta nytpä ei tarvitsekaan. Laatikkoon olen kerännyt jo seuraavan pistelyni langat, tosin pitäisi meneillään oleva työ saada ensin valmiiksi.
Kiitos Ulla kivasta jouluvaihdosta!

Sarilta sain ihanan koristeen:
Kiitos Sari, tämä on kyllä suloisista suloisin!


Ensimmäistä kertaa vietimme joulun muualla kuin kotona, lennähdimme joulua edeltävänä lauantaina Gran Canarialle Puerto Moganiin kahden nuorimmaisen lapsen (18v poika ja 20v tyttö) kanssa.

Puerto Mogan on hyvin rauhallinen, pieni paikka, kauniita katuja kukkasineen:
Hotellimme Cordial Mogan Valle oli kahden vuoren välissä, aurinko alkoi paistamaan parvekkeelle noin klo 11 aikoihin. Aamut olivat kylmiä ja illat viileitä. Sää suosi meitä, oli aurinkoista ja lämmintä. Parvekkeella tuli vietettyä paljon aikaa aurinkoa ottaen ja korttia pelaillen.
Kuvassa vain puolet parvekkeesta, se oli valtava, varmaan 50 neliötä:) Maisemat sieltä oli vastapäätä olevalle karulle vuorelle ja vasemmalle sitten kauempana siintävä meri.
Huoneistomme oli 8. kerroksessa, neljän hissin päässä. Hissillä emme ajellet kuin joskus toiseen kerrokseen, saimmepa harrastaa hyötyliikuntaa!

Maanantaina kävimme matkatoimiston järjestämällä retkellä saaren halki ja itäpuolta takaisin. Retki kesti koko päivän ja oli vähän puuduttavakin... En jostain syystä ottanut takkia mukaan, vaan luulin pärjääväni hupparissa. Sainpa sitten palella joka pysähdyspaikalla korkealla vuoristossa:(
Jouluaattona vuokrasimme auton ja ajelimme Las Palmasiin. Kymmenen pistettä miehelleni, joka sompaili siellä ilman karttaa hermostumatta kertaakaan. Lekottelimme sitten Las Canterasin uimarannalla monta tuntia, vesi tuntui alkuun kylmältä, mutta siihen tottui pian, aallot ovat kyllä ihania!
Torstaina menimme paikallisbussilla Inglesiin, jossa rantauduimme rantaelämää viettämään.

Eipäs löytynyt julkaisukelpoisia rantakuvia, joten tässä laspalmasilaisen tarjoilijan taidokkaasti kuvioima capuccino kera kahvileivän:
Lauantaina olikin sitten aika lentää takaisin Helsinkiin ja sieltä yötä myöten kotiin. Kotimatka autolla sujui kuin huomaamatta RadioSuomea kuunnellen. 

 Kaiken kaikkiaan ihan kiva reissu, poika kylläkin sanoi että ei lähde enää tälläisille matkoille ilman kaveria, saattaapi olla ettei otettaiskaan;)   Hänen matkaansa toi lohtua onneksi mukaansa ottama läppäri:)
Minä luin reissun aikana kolme kirjaa ja tein ristisanoja. Sukkaneule edistyi perillä vain muutaman kerroksen, kotimatkalla koneessa sitten vähän enemmän, ristipistotarvikkeita en ottanut mukaan ollenkaan. 

Jaana muisti minua Pariisin matkallan ja osti kaksi ihanaa ranskalaista rp-lehteä. Yhden mallin olen jo niistä valinnut tehtäväksi ja langatkin ovat tuossa uudessa linturasiassa valmiina.


Hyvää tulevaa Uutta Vuotta 2014!5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ai miten upeita kuvia ja ihanaa ruokaa! Oikein hyvää uutta vuotta sinnekin!

Irmeli kirjoitti...

Onpas tosiaan ihanat kukkapilvet katujen yllä ja mukavaa, että loma oli onnistunut :).
Kauniit lahjat olet saanut Ullalta ja Sarilta. Tuo lintumalli on niin ihana! Minähän pistelin sen myös itselleni ja tykkään siitä tosi tosi paljon.
Aivan ihana on myös tuo sinun lähettämäsi lumiukko Ullalle, kiva joulupallomainen viimeistely siinä.
Oikein hyvää alkavaa Uutta Vuotta myös sinulle:)!

enkulin käsityöt kirjoitti...

OOOH ihanat kuvat.
Ihanaa alkavaa vuotta sinulle.

intsu kirjoitti...

Suloisia jouluvaihtoja olet saanut. Oi,oi,kuinka tas minullakin matkakuume nostaa päätään! Ihania kuvia.

Marjut kirjoitti...

Kiitos lomakertomuksesta ja -kuvista! Kiva, että teidän automatkanne ja säänne olivat paremmat kuin meidän ;)