maanantai 19. lokakuuta 2015

Pieniä neuleita ja lomakuulumisia

Muutama vuosi sitten tein itselleni Dropsin sukkalangasta kivan neulehameen, jota en kuitenkaan oikein osannut käyttää, taisi olla ehkä pari kertaa ylläni. Meinasin heittää sen pois, mutta onneksi olin niin viitseliäs, että purin sen ja näin sain hyvää lankaa muutamaan neuleeseen. 

Ensin tein meidän lapsenlapselle villatakin:
Sitten neuloin kahdet sukat, toiset on perussukat makkaravarrella ja toiset Monkeysit Sukkia rakkaudella -kirjasta:
Nämä huovutetut tossut ovat sitten jo ihan eri lankaa, elikkä todella kivasti huopuvasta Fritidsgarn-langasta:
Ristipistoja en nyt voi esitellä, yhden olen tehnyt ja viimeistellytkin, mutta se on jo joulusalaisuuksia...Syysloma viime viikolla on muisto vain... Olin jo pitkään haaveillut käynnistä Krakovassa ja nyt sen haaveen toteutin. Tytön kanssa sinne matkasimme ja reissu onnistui oikein hyvin.
Krakova on kaunis, vanha kaupunki Veikselin varrella. Kaunis puisto reunustaa hyvin säilynyttä vanhaa kaupunkia ja siellä on helppo liikkua jalkaisin.

Krakovassa on paljon ihania ravintoloita ja kahviloita, joihin tutustuimme ahkerasti, hintataso niissä on edullinen.

Voi niitä herkkuja!!!
Kävimme Wielizckan suolakaivoksella ja Auswitch-Birkenau keskitysleirillä, joihin otimme opastetut retket kuljetuksineen.

Neljä päivää tuolla ei ihan riittänyt kaikkeen siihen, mitä olisi halunnut nähdä, mutta pitihän jättää jotain seuraavalle kerrallekin!
Jospa joskus tuonne vielä pääsisi!

7 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Ihania matkakuvia.Itsekin olen monesti Krakovaa miettinyt, mutta se on vielä toteuttamatta. Hyvin sait sukkalangan uudelleenkäyttöön ja tossut ovat tosi nätit.

Irmeli kirjoitti...

Ihanan villatakin olet tehnyt pienokaiselle ja tossu/sukka neuleetkin kivan näköisiä. Mukavalla matkallakin olet päässyt käymään :).
Iloisia syyspäiviä sinulle!

KristiinaS kirjoitti...

Oih, kiva lomamatka, vaihteeksi sai katsoa ihan matkakuvia ihan oudosta paikasta. Vähän käytetty neule kannattaakin purkaa, eihän se lanka vielä neulomisesta ja vähästä käytöstä ole mihinkään kulunut.

Sari (saristitching) kirjoitti...

Söpö neuletakki. Ja kivoja matkakuvia - näyttää ihan vierailemisenarvoiselta paikalta :)

Matleena kirjoitti...

Kivan takin sait siitä hamosesta sukkien lisäksi! Minä olen joskus katsellut tuota takkimallia ja miettinyt sen tekemistä ihan kokeillakseni tuota mallia. ;) On aina vaan jäänyt, mutta ehkä joskus...

Maria kirjoitti...

Oi miten suloinen neuletakki!
Ihania Krakovan kuvia. Tuo ensimmäinen Wavelin linnalta? Meidän nuoriso asui linnan vieressä. Krakova on todella kaunis, suolakaivos vaikuttava.
Kiva kun pääsit käymään:)

Uutar kirjoitti...

Ihania neuleita olet saanut aikaan - tosi kaunis tuo lapsen neuletakki. Ja ihanat huopatossukat!