maanantai 22. helmikuuta 2016

Helmikuu

Ihastuin Irmelin blogissa viehättäviin kuukausipistelyihin ja tiesin oitis että minäkin haluan tehdä niitä. Meillä on ollut tulostin rikki jo tovin ja se hidasti aloitustani. Harmittelin sitä Irmelille, ja eipä aikaakaan kun hän ystävällisesti postitti minulle tammi-, helmi- ja maaliskuun mallit.  Olin pitkäpiimäisessä flunssassa, mutta heti kun tokenin, aloitin innolla pistelemään ja nyt minulla on jo helmikuu viimeisteltynä ja äsken tein viimeiset pistot maaliskuuhun. Nyt pitää malttaa vielä pitkään, ennen kuin huhtikuun malli julkaistaan.

Tässäpä helmikuu keittiön ikkunalaudalla:
Liimasin pistelyn paksun huovan päälle ja huovan kontaktimuovilla päällystetyn pahvin päälle. Olisipa sellasiet kehykset, johon saisi helposti vaihdettua aina uuden... pitäsköhän käydä kyselemässä kehysliikkeessä, mitä sellainen tulisi maksamaan.

Tätä ennen tein pitkään laatikossa lojuneen Lizzie Katen Be kind to animals -mallin. Senkin viimeistelin samalla systeemillä, mutta lisäsin vielä magneettilevyn taakse, jolloin siitä tuli jääkaappimagneetti. Postitin sen tänään tytölleni, joka inhoaa ristipistojani mutta tykkää elukoista:) Viimeistely näyttää kuvassa vielä vinommalta mitä onkaan;)
Nytpäs sitten voinkin tehdä tammikuun pistelyn huhtikuuta odotellessani.
Kiitos Irmelille:)

13 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeita pistelytöitä. Noiden tekemiseen pitää olla hyvät silmät. Minäkin nuorempana tein suuritöisiäkin ristipistoja.

Irmeli kirjoitti...

Reippahasti olet antanut neulan suihkia, kun jo olet saanut valmista aikaiseksi:). Kivalta näyttää viimeistelysi samoin kuin tyttärellesi tekemä magneetti.

Marjut kirjoitti...

Kauniita pistelyitä! Vaihtokehys olisi kyllä kätevä juttu.

Mari kirjoitti...

Sinullakin nämä ihanat kuukausimallit tekeillä,just ihailin Irmelin blogissa näitä. Voisin kyllä innostua minäkin nämä tekemään.
Joskus aikoinaan ostin Tiimarista kivat kehykset, joihin kotiäitivuosina muistin aina vaihtaa kuukausimallin, mutta nyt on on jokusen vuoden kehyksessä ollut toukokuu :).

Uutar kirjoitti...

Kauniit kummatkin!

Lumiruusu kirjoitti...

Niin herkän kaunis Helmikuu ja kauniita töitä myös edellisessä päivityksessä joka oli jotenkin aivan vahingossa mennyt minulta ohi..Erityisesri tykkäsin rp.kortista sen herkät pistelyt toivat mieleeni Shphards Bush työt ,olikahn malli lie niitä?! Eläimille pitää toki olla kiltti ja minusta tuon LK.n työn viimeistely on oikein minio ..kivasti sopii tuo kirkkaan värinen huopa :)

Sari (saristitching) kirjoitti...

Nuo kuukausimallit ovat kyllä tosi ihania. Niin nätti tuli tästäkin ja tuo toinen on oikein soma myös.

Maria kirjoitti...

Onpa hieno tuo Helmikuu-pistely ruudullisella kankaalla! Minullakin työn alla tammikuu.
Kiva tuo tyttärellesi tekemä pistely.

Aurinkoisia kevään päiviä!

Suvituulian käsityöpaja kirjoitti...

Ihania! Enpä muistakaan koska on itse tullut tikuteltua. Tarttiskohan jälleen?

KristiinaS kirjoitti...

Kiitos kun jaksat kommentoida.
Oikein hyvää juhannusta ja kaunista, antoisaa kesää Sinulle ja perheellesi.

KristiinaS kirjoitti...

Juhannusta seuraavahan on Joulu!
Oikein hyvää joulunaikaa ja uutta vuotta Sinulle!

Pirena kirjoitti...

Mukavaa joulunaikaa! Kiitos kun jaksat silloin tällöin minuakin muistaa.

Susu kirjoitti...

Hirmuisen kivaa kun kävit! Vuosien jälkeen vielä tuli mukavat blogimuistot mieleen. Toivotaan, et matka oli kiva ja huivista tulee mukava kevätmuisto varsinisen suomen visiitistä :)