sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Tervetuloa!Pikkuhiljaa kypsyin muuttamaan Vuodatuksesta tänne Bloggerin puolelle. Wordpressiäkin kokeilin, mutta Bloggeri tuntuu jotenkin helpommalta. Syy Vuodatuksesta lähtöön oli mikäpä muukaan kuin ne mainokset... eivät kyllä itselleni näkyneet kun olin ladannut Adblock plussan, mutta monella lukijalla ei sitä varmaankaan ollut joten tässä nyt ollaan ja opetellaan.
Vähän haikealta tuntuu tämä muuttaminen ja blogin nimen muuttaminen varsinkin. Olisihan nimenä voinut olla edelleen Vyyhdin viemää, mutta ehkä nimen vaihdos oli paikallaan, koska ristipistot ovat nykyään lähempänä sydäntäni kuin neuleet. Pitkään mietin uutta nimeä liittyen johonkin lempikirjaani tai elokuvaan, mutten keksinyt. Hiljaiset pistot (elokuva Hiljaiset sillat) tai Hiljaa pistellään pistoja (Hiljaa virtaa Don -romaani) eivät nääs oikein napanneet... Jostakin sitten putkahti mieleen tämä RistiinRastiin ja pitemmittä ajatteluitta se oli siinä.

Pitäähän ekassa bloggauksessa täällä olla jotain käsityötäkin tarjolla, vaikkapa keskeneräisenä. Tälläista somaa Marysen talviaihetta olen pistelemässä, reunukset ovat valmiit ja minusta niin kauniit:Toivottavasti tänne osautuu edes jokunen vanha tai uusi lukija:)

24 kommenttia:

Eila kirjoitti...

kokeilu

helena kirjoitti...

Kyllä osasin tänne! Aion jatkossakin seurata pistelyitäsi ja mielenkiinnolla odotan myös milloin seuraava neule putkahtaa ilmoille. Tosin tuskin ne neuleet sun vaatekaapista on minnekään vielä vähentyneet...Vai muistanko väärin, etkö johonkin tuollaiseen joskus viitannut?

Ninnu kirjoitti...

Onnea uudelle blogille!! Laitan heti tämän blogilistalleni.

Matleena kirjoitti...

Onnea ja menestystä uudelle blogillesi! Heti perään läksin. ;D Ehkä minulla tulee useammin kommentoitua, kun ei tarvitse enää kirjoittaa kaikkia nimi- ja osoitetietoja joka kerta. Se Vuodatuksessa ei toimi niin kuin pitäisi.

Sari (saristitching) kirjoitti...

Onnea uudelle blogille. RistiinRastiin on kiva nimi. Kyllähän ne pistot aika hiljaisiakin toisaalta ovat ellei sormeen pistä :)

seijap kirjoitti...

Perässä tännekin. Onnea tännekin matkalle. Laitoinkin jo google readeriini.

Lumiruusu kirjoitti...

Tervetuloa bloggeriin ! :)

Marysen talvimalli on hurmaava ja kaunis on valitsemasi vihertävä kangaskin..minä niin tykkään värillisistä pellavakankaista :)

Tietenkin alan lukijaksesi!!

Kiki,purkaja kirjoitti...

Onnea uudelle blogille!!!
Laitetaanpa suosikkeihin.

TiiQ kirjoitti...

Vaihdoin minäkin uuden blogisi seurattaviin vanhan tilalle. Minua eivät tosin ole haitanneet Vuodatuksen mainokset tai kommentoinnin kommervenkit, mutta osaan minä bloggeriblogiakin lukea ;-). Itse en bloggerista tykkää yksinkertaisesti siksi, että kuvien lataaminen oman postauksen sekaan on työlästä, kun kuvat latautuvat ainakin minulla pelkästään tekstin alkuun ja niitä joutuu siirtelemään. Myös bloggerin kommentointi tökkii minulla joskus pahasti, joten se voi rajoittaa mielipiteiden esittämistä. Luen kyllä siitä huolimatta sujuvasti ;-).

Anonyymi kirjoitti...

Muuttomiehiä seuraten täällä :) Kiva taustakuva.

Marjut kirjoitti...

Onnea uuteen blogiin! Varmasti nähdään täällä jatkossakin.

RyytimaanMinna kirjoitti...

Toivottavasti muistan, osaan ja löydän jatkossakin =)

Katri kirjoitti...

Täällä ollaan :-) Ja nappaan uuden osoitteen myös blogilistalleni. Menestystä uudessa osoitteessa!

Irmeli kirjoitti...

Onnittelut uudelle blogille! Kirjauduin myös heti lukijaksi :).
Tuo Marysen malli ja varsinkin nuo reunakuviot siinä ovat minunkin mieleen ja malli odottaakin laatikossani, että pääsisi työnalle. Taidan kuitenkin ottaa sen vasta tammikuun hassutustyöksi.

Päivikki kirjoitti...

Onnea ja monia ilon hetkiä uudelle blogille! Tulen varmasti vierailemaan täällä useasti. Mie niin tykkään noista siun pistelyistä ja aina innostun - en vaan ehdi toteuttaa mitään.

Seijasisko kirjoitti...

Minä se vaan viihdyn tuolla Vuodatuksen puoleella..ja maksan kiltisi 17 euroa vuodessa niin ei mainoksetkaan näy ei edes yläpalkki. Mainosrahoillahan katetaan "ylläpidon" kustannukset...ja ylläpito todella toimii. Heti vastavaat jos on kysyttävää.

Kiva nimi blogille. Onnea!

Marika kirjoitti...

Kiva kun muutit pois Vuodatuksesta ! Ja nimi on vallan mainio.

Tosi kaunis on tuo Marysen malli, joka minulta on kyllä mennyt aivan ohi. Tuosta väriyhdistelmästä tulee joulu mieleen-

Silkweaverin kankaat tulivat vasta nyt !! Yritän ehtiä ensi viikolla kaivella varastoja ja laitan sulle sitten mailia mitä olisi tarjolla. Laitan sitten vasta "yleiseen" myyntiin. :-)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Osuu, osuu :)
Ja sulla onkin näemmä nätti työ meneillään; kiva nähdä se valmiina!

KristiinaS kirjoitti...

Onnea uudelle blogillesi. Pikkusen ihmettelin "kukas tää on ku kommentoi ja lankatokista puhuu" kun oli outo osoite mutta äkkiähän se selvisi.
Tämä on freessi pohja, ja nimi on kiva, erilainen.

Äipän touhut kirjoitti...

Hieno ja osuva nimi sun uudelle blogille.

Pirena kirjoitti...

No miksipä ei tänne osaisi kun selvät ohjeet oli entisessä blogissasi. Täytyypä vaan muuttaa kirjanmerkkeihinikin uusi osoitteesi.
Pistelyt on kauniita. Vieläköhän itse jotain saisin aikaiseksi kun en ole moneen vuoteen pistellyt.

Kirsi kirjoitti...

Kiva, kun valitsit Bloggerin. Suurimmalla osalla meistä rp-bloggaajista taitaa olla Blogger. Minusta on tylsää Vuodatus-blogeissa, kun se mainospalkki tulee poikittain blogin päälle, eikä sitä rastistakaan saa aina pois. Sitten sitä lähtee itse pois lukemaan muita blogeja. Olen työasioissa joutunut käyttämään Wordpressiä, enkä tykännyt yhtään. Mutta siis, tervetuloa tälle puolen ja pistely näyttää tosiaan kauniilta!

äipän touhut kirjoitti...

Heippa, sinäkin olet siirtynyt tänne. Löysin kuitenkin. Aloittelin blogini uudelleen tuolla Vuodatuksen puolella. Kokeilin tätä bloggeria, mutta en osannut olla täällä.

Tarjuliini Äippä kirjoitti...

Nyt sain kylläkseni vuodatuksesta ja palasin takaisin tänne bloggeriin, nyt lopullisesti. nyt loppu huopaaminen ja suotaminen blogien välillä.