perjantai 13. huhtikuuta 2012

Little Red Riding Hood elikkäs Pieni Punahilkka

Sain ihan uskomattoman paketin satuvaihdon tiimoilta Kirsiltä. Olin kertonut vaihtoon ilmoittautuessani, että tykkään erityisesti Punahilkasta. Tiesin kyllä, että tuota toivetta olisi hankala täyttää ristipistoillen, joten ilmoitin myös pitäväni Beatrix Potter -hahmoista ja Bambista ja luulinkin jompaa kumpaa vaihdossa tulevan. Mutta minullepa osuikin parikseni Kirsi, jolla ei kovin helposti menekään sormi suuhun ja näin ihania Punahilkka -juttuja sitten sain:

Täydellisen ihana neulavihko:

Lisukkeina Kirsin ulkomailta hankitut Punahilkka-lautasliinat, kortti, jossa satu kerrottuna ja kuvitettuna, Hannu ja Kerttu kiiltokuvia ja rp-malli:


Eikä ihan mikä tahansa rp-malli, vaan Kirsin itsensä tätä vaihtoa varten suunnittelema Punahilkka-kirjanmerkkimalli, saapi olla kateelllinen;):Tämä oli niin mahdottoman mukava vaihto, sain enemmän kuin uskalsin odottakaan, Kirsi on todella nähnyt vaivaa minun vuokseni, kiitos, kiitos tuhannesti! Tykkäsin kyllä ihan hirveästi itsekin tehdä omalle parilleni vaihtoa, siitä sitten toisen kerran, kunhan parini postailee ensin. Kiitos Marille vaihdon järjestämisestä!

12 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Ihana oli tehdä! Harmi etten kiiltokuvia löytänyt Punahilkka-aiheella, mutta onneksi yleensä sautaiheita löytyi. Kiiltokuvat on niin kivoja, niitä voi käyttää vaikka mihin. Tuon kirjanmerkkimallin laitan kesällä myyntiin, mutta vielä on siihen hetkeen aikaa, joten ehdit hyvin nauttia ylellisesti, että vain sinulla on tuo malli :)

KristiinaS kirjoitti...

Voi jösses miten hienon paketin sait, ihan meni kananlihalle ku on niin vaikuttavat jutut.
Se mun uus vironvilla on luonnossa Paljon paljon kauniimman värinen!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Tämä on kyllä niin hieno!

merkku kirjoitti...

Onpa tosissaan soma neulavihko!

Sari (saristitching) kirjoitti...

Kyllä sait sinäkin ihanan paketin :) Tosi hieno neulavihko ja kirjanmerkki. Tuo postikortti on tosi hieno!

Saara kirjoitti...

Kaunis neulavihko, kyllä Kirsi in taitava!
Ja kyllä, olen kateellinen tuosta ihanasta kirjanmerkkimallista, tahtoo iltasatukirjan väliin tuollaisen... :)

Mari kirjoitti...

Ihan mieletön paketti! Niin ajatuksella koottu ja niin hienoja tavaroita Kirsi tähän löysi. Pistely on ihana ja vain tätä varten suunniteltu malli ihan uskomattoman hieno idea ja toteutus.

Marjut kirjoitti...

Tosi hieno paketti!

Neili kirjoitti...

Ihana punahilkka.

Ninnu kirjoitti...

Tosi kiva idea tuo satuvaihto! Olen ihaillut toistenkin blogeissa satumaisia ristipistoja. Nämä punahilkat ovat niin hienoja!

Näppi kirjoitti...

Voi vitsit miten hienon vaihtopaketin sait. Ite tykkään kans punahilkasta ja oon kyllä kade! Ihania pisteltyjä punahilkkoja. Oih ja voih.

Kristiina kirjoitti...

Hei!

Kiitos aivan ihanasta satuvaihdosta! Tyynynliina on aivan upea, siinä on ollut kova työ! Se sopii täydellisesti vaaleansiniseen huoneeseeni! Laatikkokin oli niin suloisesti koristeltu. Valokuva-albumi, lanka ja tarrat myöskin tosi mieluisia. Oli mukavaa saada se huiviohje niin tietää mitä langasta neuloo! :) Laitan vaihdosta kuvia blogiini myöhemmin.

Kevät terveisin Kristiina