keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Postia Pohjanmaalta

Muistanette kun joku aika sitten lähetin vaihdossa Lumiruusulle Home of a Needleworker -taulun. Itse silloin ehdotin tuota vaihtoa hänelle, kun pistellessäni ko. työtä hoksasin sen muistuttavan heidän kotiaan. Ehdotin vaihtoa, jossa minä lähetttäisin tuon pistelyn viimeisteltynä ja Lumiruusu voisi sitten lähettä minulle vaikka jotain rp-tarviketta, esim. pari kankaan palasta ja jonkin mallin.

Eilen sitten saapui tuo paketti minulle ja olin kyllä kuin Eila Ihmemaassa, niin runsaasti kaikkea tuiki tarpeellista ja ihanaa oli paketissa, ihan liikaa verrattuna lähettämääni, mutta eihän tässä voi kuin ihastella ja iloita näistä tarvikkeista. Kuvat puhukoot puolestaan:ristipistomallit


kankaat, langat (mm.elämäni ensimmmäiset Atalien-langat), pitsit ja suosikkilehteni JCS, kuvasta jäi pois sellainen kiva "hengari" valmiille työlle
Sitten vielä tälläinen kaitaliina, joka passaa niin hyvin lipaston päälle väreiltään, vähän jouduin lyhentämään.Näitä ihanuuksia tutkiessa ja ihastellessa menee monta päivää, eihän näitä raaski heti paikoilleen laittaa!

Lumiruusu, olet uskomattoman antelias ja hyväsydäminen ihminen, tuhannet kiitokset vielä tätäkin kautta!8 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Kivaa tavaraa ja paljon saitkin. Kaitaliinan paikkaa on selvästi käyty blogissasi katsomassa, niin on sopiva tuohon.

Kirsi kirjoitti...

Maijan paketit on uskomattomia :) Ihastuin varsinkin tuohon kissamalliin.

Kardemumma kirjoitti...

Minulla on edullisia ristipistopakkauksia myynnissä blogissani. Ystävättäreni halusi luopua omistaan. Käykää kurkkaamassa ja pistäkää sanaa eteenpäin.

merkku kirjoitti...

Kauniita,ihania juttuja sait!Varmasti sormet syyhyää päästä pistelemään noin kauniita malleja!

Sari (saristitching) kirjoitti...

Voi mahdoton sitä Lumiruusua :) Aivan ihana paketti.

Katju kirjoitti...

Ihan piti tulla kertomaan, että wingspan on vähintään yhtä helppo kuin baktus....pari kerroksen jälkeen ei tartte koko ohjetta. ihan minä itekin yllätyin.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Oooooooooh!

Saara kirjoitti...

Oi kun kivaa postia! Tietysti noissa riittää hypläämistä ennen kuin raaskii laittaa kaappiin asti... :)