keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Sitä sun tätä

Jokunen aika sitten esittelin Maijalta saamani Workbasketin Vuodenajat -mallin ja Saara taisi silloin epäillä, että minulla on kohta pisteltynä koko sarja;) No ei kyllä ole esiteltävänä vielä koko sarjaa, vaan talviosuus siitä. Pistelin Emmulin osittain punapilkulliselle kankaalle ja liimasin sen tulitikkurasian päälle, naftisti oli tuota tilaa, mutta sain kuin sainkin pistelyn mahtumaan siihen.




Nyt vaan sitten odottamaan kevättä, että saan pistellä suloisen kevätosionkin.

Joululahjapistelyitä olen tehnyt jonkun verran, mutta en ole muistanut ottaa monestakaan kuvaa. "Tageja" viime joulun Cross Stitcheristä tein kaikkiaan kuusi kappaletta, neljä kuusta ja pari muuta kuviota. Tässäpä kuva viimeisestä kuusesta:




Tein kaiken kaikkiaan neljä neulatyynyä samalla kuviolla. Kolme niistä meni lahjaksi, yksi punainen ja kaksi sinisävyistä. Itselleni jäi harmaa ja vain siitä kuva:




Malli on toissa vuoden JCS:n joulunumerosta.

Joulua odotellen...


6 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Workbasketin talvimalli on aivan ihana. Toivottavasti nähdään ne loputkin vuodenajat joskus =D Kiva pakettikortti ja kaunis neulatyyny!

Saara kirjoitti...

No siinä ei kauan nokka tuhissut :)
Tosi söpö pikkumalli ja kivoja ovat nuo joulumuistamispistelytkin.
Tarkoititko sillä postilla kenties sitä ihanaa joulumallia... ? Jos näin, laita mulle s-postia mitä toivoisit vaihdossa! Mallin vai kenties jotain muuta...
Leppoisia joulunodotuspäiviä!

Irmeli kirjoitti...

Niin paljon kauniita talvisia pistelyitä täällä. Aivan super ihana tuli tuosta Noel Blanc taulustasi ja ihania juhliakin olette saaneet viettää, onnea niin hääparille kuin äidillekin. Kivoja pistelyitä nämä viimeisetkin olet ollut tosi ahkerana jälleen :).
Oikein hyvää ja rauhallista joulunaikaa sinulle ja perheellesi.

jaana kirjoitti...

Tuota punapilkullista kangasta olen nähnyt blogeissa muutaman kerran pisteltynä ja tykännyt kovasti. Epäluuloisena olen siihen suhtautunut, mutta taidan kuitenkin mennä ostoksille....

Virpi kirjoitti...

Kauniita pistelyjä! Itsekin huomaan, että varsinkin viimetinkaan valmistuvat ja lahjoiksi menevät työt jäävät helposti kuvaamatta. Tylsäähän se on ettei kaikkea saa blogiin taltioitua kun ne muualle menneet työt tuppaavat ajan kanssa unohtumaan ja sitten alkaa tuntua ettei ole oikeastaan saanut mitään aikaiseksi.

Päivikki kirjoitti...

Ihania töitä!