maanantai 31. joulukuuta 2012

Välipäivien viettoa

Ainakin yhtä kivat kuin itse joulupäivät on mielestäni välipäivät. Olen hiihtänyt, katsonut taas lemppariani  Millenium-trilogiaa, neulonut ja pistellytkin vähän. Neulomuksia ovat olleet sukat ja hihatin. Hihatin onkin jo valmis, mutta kuvat puuttuu... Pistelyksissä on vuorossa CCN:n "Forest snowfall". Olen sen noin vuosi sitten pistellyt Pikelle vaihdossa ja nyt sitten itselleni, vaan ei ole vielä valmis.

Sain Riitalta joululahjaksi kauniisti kirjaillun liinan ja vanhimman pojan perhe toi joulupäivänä tuliaisiksi tyylikkään amarylliskimpun:
Purnukkakokoelmanikin kasvoi tänä jouluna kahdella. Tytöltä sain tuon tonttupiparikuvioisen ja Erja-ystävältä linnullisen.
Meidän perheen piparkakkutalo on aina vertaansa vailla: se on tikutettu täyteen erilaisa karamelleja. Sen tarkoitus ei olekaan olla mikään pikkusievä, vaan mahdollisimman herkullinen:
Yleensä syömme sen uudenvuodenaattona, mutta nyt se katosi parempiin suihin jo eilen, koska kaikki syöjät eivät ole enää tänään paikalla:)

Nyt on vuorossa pikasiivous, kauppareissu ja sitten laiskottelemaan. Illalla on tarkoitus käydä syömässä ulkona ja katsoa nauhalta tv:stä eilen tulleet Shakaalin loppuosat.
Iloista uudenvuodenaattoa!

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se on kyllä ihana malli; ellei kukaan vielä ole ilmoittautunut halukkaaksi vaihtokauppaan, voisin penkoa varastojani ja ehdottaa sulle jotain - mulla ei tuota mallia vielä ole :).
Ihanaa ja pisteliästä Uutta Vuotta!

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, ja aivan yliveto tuo piparkakkutalo! :D

TeSa kirjoitti...

Onpa makoisa piparitalo!
Oikein hyvää uutta vuotta sinulle.

marja kirjoitti...

Ihana piparkakkutalo. Meillä jäi tänä vuonna kokonaan leipomatta - harmittaa! Meille kotiutui tänä vuonna neljä Kultakeramiikan joulumukia. Pitää hakea ainakin yksi varamuki lähipäivinä ja ens vuonna varmaan lisää uusia malleja...

Lumiruusu kirjoitti...

Miten kauniin pehmeän punasävyiset kukat kirjotussa liinassa..voi kun itelläni riittäisi kärsivällisyys kirjoa pöytäliina.Olen erästä liina-kiitiä (90x90 cm) katsellut että siitä tykkäisin mutta....

Talvi - taulustasi tulee kiva lisä kokoelmaasi.

Siunattua Uutta Vuotta Sinulle !

Omppumato kirjoitti...

Piparkakkutalo on tosi suloinen :).
Onnellista uutta vuotta!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana tuo piparkakkutalo. Tontutkin asuvat siellä. Ihanaa Alkavaa Vuotta Sinulle ja Perheellesi.

Maru kirjoitti...

Ihana piparkakkutalo! Oikein hyvää alkavaa vuotta!

Maria kirjoitti...

Oikein Hyvää Uutta Vuotta!

Mari kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinulle ja paljon kauniita ristipistoja ensi vuodellekin :)!

Matleena kirjoitti...

Onpa tosi upea piparitalo! :) Meilläkin ennen tehtiin, mutta nyt ei moneeen vuoteen kukaan ole viitsinyt. Se vanhuus, se vanhuus! ;D

Oikein hyvää ja onnellista pian alkavaa vuotta!

Sari (saristitching) kirjoitti...

Forest Snowfall on kyllä niin ihana! Onpa (olipa) suloinen piparkakkutalo teillä :)