lauantai 16. helmikuuta 2013

Talvinen tervehdys!

On ollut niin mukava seurailla toisten jo niin keväisiä ristipistoihanuuksia. Minä täällä aherran yhä lumisen kardinaalityön kimpussa! Nyt työ alkaa olla jo paremmalla puolella:


Kyllä tässä on minun tasoiselle pistelijälle ollut ihan tarpeeksi haastetta! Itseasiassa tuon lumipeitteen pisteleminen oli ihan kivaa, tein aina 10 x 10 ruudukon kerrallaan valmiiksi, että pysyisin edes jotenkin nuoteissa mukana. Haasteellisin on tuo puu tuolla oikeassa reunassa:

Monta eri harmaansävyä harmaalle pohjalle! Virheitä on tullut enemmän kuin laki sallii ja alun taistelun jälkeen olen suosiolla muokannut rungon pistoja vähän helpommaksi. Yläosa puusta vielä puuttuu ja jälkipistot...tässä mennee vielä tovi. Sen olen vannonut, että seuraava pistelyni on yksivärinen:)

Ihania hiihtokelejä on onneksi riittänyt tälle talvelle ja hiihtolomaan vain kaksi viikkoa:) Helmikuun jatkoja!15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi mikä määrä harmaanvalkoista lunta, ihan kuin ulkona tällä hetkellä :) Kyllä siinä on ollut pistelemistä, hienolta näyttää!

Lennu

Mari kirjoitti...

Upea ja ihana, tsemppiä pistelyyn, se kyllä kannattaa.
Meillä alkoi hiihtoloma nyt ja sen kunniaksi aloitin uuden työn :)

Maria kirjoitti...

Siitä tulee kyllä upea!

Anonyymi kirjoitti...

Etkö ole kuullut että työssä täytyy olla aina vähintään yksi virhe että pahoilainen pääsee pois. Ilmeisesti täydellisiin töihin se jää. :-D
Minulla on Quiltmakerissä vaikka kuinka monta virhettä. Sitä täytyy vain muuttaa suunnitelmaa sitä mukaa kun virhe toistuu. :-)
Tästä tulee kyllä upea työ ja kaiken vaivan arvoinen.

Marjut kirjoitti...

Aikamoinen urakka jo takana ja varmaan aikalailla pistelemistä vielä tekemättä, mutta tulos on varmasti vaivan arvoinen.

Virpi kirjoitti...

Ihana jo nyt! Ei varmaan niin yksinkertaista työtä olekaan etten olisi siihen jotain virhettä saanut aikaiseksi =D Puhumattakaan noin isoista töistä, joiden virheitä en jaksa edes laskea. Harvoin edes puran mokailuja, vaan sävellän sitten jotain sinne päin, että näin kamalia tunnustuksia tällä kertaa...

Lumiruusu kirjoitti...

Olet kyllä ollut tosi ahkera tuon kauniin lintutyösi kanssa !
Todella haastavalta tuntuisi ajatus pistellä noin vaativa malli tiheälle pellavalle
-vaan sehän tekee joka osaa :) :D
Hyvä,hyvä !

Arvostan todella työhön laittamaasi aikaa ja vaivaa !!!

Olen samalla linjalla Virpin kanssa eli puran vain ihan "pakolliset " tapaukset tyyliin
"nallen silmä tuli paljon alemmas kuin toinen " -eli sellaisen virheen toki korjaan..

"Näkymättömät virheet " saavat jäädä työhön... eli kokonaisuus ratkaisee ,ei se onko kaikki x-pistot ihan varmasti mallin mukaan :)

Ninnu kirjoitti...

Tuosta tulee hieno! --tai se on jo. Itse olen tosi hidas isojen töiden kanssa, mutta sitten kun ne ovat joskus valmiit, niin mieli on hyvä :).

Lisbet kirjoitti...

Kaunis työ. kyllä ristipistotöissä haastetta riittää.Itse teen nyt pääsiäisliinaa.Pupu ja munat(siis pääsiäismunat)!!!

enkulin käsityöt kirjoitti...

U P E A

Saara kirjoitti...

Ei ole mullakaan keväisiä pistoja... vielä me ehditään. :)
Kardinaalityö on edennyt hienosti ja siitä tulee kyllä upea. Juuri tuon tyylisissä malleissa sitä hommaa riittää. Ja virheistä ei tosiaan pidä välittää!

Päivikki kirjoitti...

Kanadassa asuessani ilahduin aina, kun näin kardinaalin. Samanlaista ilahtumista on ilmassa, kun näin siun pistelyn. Siitä tulee tosi kaunis - virheet näet ja tiedät vain sie.

Irmeli kirjoitti...

Ahkerasti olet pistellyt, hienolta näyttää jo. Pistelyiloa jatkoon:)

Sari (saristitching) kirjoitti...

Onpas se jo hyvällä mallilla. Hyvältä näyttää. Mukavaa viikon jatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi, tää sulla on jo kohta valmis, ja mulla roikkuu, kun erehdyin tilaamaan lumeen lisäämäni kimallelangan Kirjokkaan kautta, ja se on nyt sit kestänyt kohta 2 kk, sen odottelu... :( Luulenpa, että lumi pihasta sulaa, ennen kuin mun kardinaalit valmistuu!