torstai 31. tammikuuta 2013

Mukavaa postia:)

Vanhenemisen kunniaksi sain Sarilta ihanaa postia! Meillä ei Sarin kanssa ole mitään "virallista" syntymäpäivävaihtoa, pieniä paketteja vaihdetaan ihan muuten vaan:) Paitsi että Sarilta tullut paketti ei kyllä ollut mikään pieni! Kauniisti paketoidusta kääröstä paljastui aivan ihana "matkaboxi"! Mistähän ihmeestä Sari on löytänytkin minulle tämän Punahilkka-aiheisen laukun???
Kuvassa on näkyvillä laukusta löytyneet ihanuudet Punahilkka-teemalla: pistelty tyyny, viimeistelykangasta ja ihanan punaisia nauhoja.

Tässä laukun toinen puoli:Ja tässä pistely lähempää, eikö olekin nätti:
Mukana oli vielä erittäin kaunis ja teemaan sopiva kortti, mutta harmillisesti se jäi kuvista pois. Kiitos Sari sinulle, tämä oli ihana pakkaus!

Minä olen täällä jo kohta kaksi viikkoa väkertänyt lumihangen kimpussa, vähän kardinaalin pyrstöä on näkyvillä:
Kangas on tiheää, mutta aika hyvin olen alkuhankaluuksien jälkeen päässyt sinuiksi sen kanssa. Paljon on vielä puurtamista, mutta tämä on mulle nyt oikein sopiva työ näin hiihtokaudella. Tuohon alhaalle keskikohtaan tuli tuollaisia näkyviä pystyrantuja, kun pistelin alhaalta ylös jonkin aikaa, mutta siihen kohtaan tulee onneksi jälkipistoja, niin ei varmaan erotu kovinkaan pahasti valmiista työstä. Outihan tekee tätä samaa ja hänen blogissaan on kuva mallista. Outi on aloittanut pistelyn eri kohdasta ja on muutenkin jo paljon pidemmällä. Jospa minäkin seuraavalla kerralla!
14 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Ihanan paketin olet saanut, ihan huippuhieno. Pitää varmaan kirjoittaa: Onnittelut vanhenemisesta;)

Anonyymi kirjoitti...

Synttärionnea siis ilmeisesti! :) Ihanan pistelyn ja paketin sait. Voi että tuossa lumihangessa on varmasti tekeminen, ei käy kateeksi :) Tsemppiä, sieltä se lintu alkaa pilkistää!

Lennu

Mari kirjoitti...

Paljon onnea Eilalle! Ihana Punahilkkapaketti, pistely on niin suloinen ja salkku tottakai. Meillä on se sama myös, oltiin Sarin kanssa yhdessä ostoksilla :D

Katri kirjoitti...

Onnittelut vanhenemisen johdosta! Kylläpä sait aivan ihastuttavan paketin Sarilta!

Saara kirjoitti...

Ihana paketti! Ei varmaan edes tunnu yhtään vanhalta kun saa tuollaisen satuaiheisen lahjan. :) Ja onnittelut täältäkin...
Tuosta kardinaalityöstä tulee upea. Tuon tyylisissä malleissa on vaan hurjasti hommaa, en ole saanut omaan Lumikkiini tartuttua ties kuinka pitkään aikaan. Mutta luulenpa ettei mene kovin kauaa kun saadaan ihastella valmiita kardinaaleja!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Oi oi mitä ihanuuksia. Onnittelut minultakin ja halauksia.

Marjut kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut! Ihanan paketin olet saanut.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana punahilkkapaketti; onnea syntymäpvän johdosta, ja kivan paketin johdosta myös :). Hyvinhän sun kardinaalit etenee! Saat minut kohta kiinni, koska joudun odottelemaan postista tulevaksi sitä efektilankaa, jonka laitan valkoisen rinnalle. Se onkin, jälkipistojen kanssa, ainoa, mikä työstäni puuttuisi. Mutta kun menin tilaamaan langan Kirjokkaasta, jonka listojen mukaan lankaa löytyy varastosta, ja sitä ei sitten ollutkaan, joudun sitä odottelemaan helmikuun puoliväliin asti - ainakin... Noh, pistelen muuta sitten, tässä välissä :). Vaikka olisihan tämä kiva saada valmiiksi ennen kuin lumet sulavat...

Irmeli kirjoitti...

Paljon onnea sinulle! Aivan ihanan paketin olet saanut Sarilta, niin suloinen tuo pistely, näin sen livenäkin :).
Hyvältä näyttää myös kardinaalipistelysi.

Lumiruusu kirjoitti...

Voi ihanuus ,miten suloinen punahilkka-paketti !
Ja tietenkin onnea Syntymämäpäivän johdosta..
Pieni koriste on aivan syötävän söötti ja kardinaalityöstä tulee upea :)

Niin kauniit tulppaanitkin kuvassa :)

Lisbet kirjoitti...

Lahjat ovat aina mukavia.On sinulla nyt pieniä pistoja tekeillä.

Maria kirjoitti...

Todella hieno synttäripaketti! Onnea täältäkin suunnalta :)

Ninnu kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut!!
Kiva tuo Sarilta saamasi laukku! Hauska.
Kardinaalilintutaulusta tulee hieno. Kävin kurkkaamassa Outilta mallia. Ihan hyvä aloittaa lumesta, niin on sitten muuten kaikki hauska pistelystä edessä :-).

Unknown kirjoitti...

your little pillow is beautiful !
Pat