torstai 18. heinäkuuta 2013

Puutarhanhoitoa:)

Minulla kun ei enää ole oma pihaa puutarhasta puhumattakaan, niin harrastan sitä tällä tavoin:

Malli on LHN:n ja langat ei-alkuperäiset. En ole oikein tyytyväinen valitsemiini väreihin, luulen että alkuperäiset olisivat olleet paljon kauniimmat, mutta en viitsinyt tilata näin pienen työn takia erikoislankoja (tämä on alunperin malli, johon kuuluu myös langat, olen saanut mallin vaihtokaupoissa, joten siksi minulla ei ollut niitä oikeita lankoja). Reunaan liimasin ensin ruskeaa nauhaa, mutta siitä tuli aika kamalan näköinen joten aikani katseltuani revin sen irti ja tein pellavalangasta nyörin tilalle.Kyllähän tuo nyt menettelee, mutta en ole  kovin ihastunut koko tekeleeseen. Malli on muutes vähän outo: porkkanat kasvavat maanpinnalla;)

Lomalla olen toista päivää, totuttelua tämä vaatii:) Sunnuntaina lähden ystävän kanssa Tallinnaan, siitä reissusta sitten varmaan juttua seuraavalla kerralla.9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pirtsakka se on, ja sellaisena ihan paikkansa pitää kesäkäsitöiden joukossa. Minullahan on tuo sama malli odottelemassa. Hyvä huomio tuo porkkanoiden kasvupaikka :D, taidanpa siirtää ne pykälän alaspäin, jos muistan :D.

Päivi kirjoitti...

Tuo on paljon helpompaa puutarhanhoitoa, kuin se 'aito'. Mielestäni pistelyssäsi on oikein kesäiset värit.

Virpi kirjoitti...

Minun mielestäni sinun valitsemat värit ovat ihanan raikkaat ja mielestäni kauniimmat kuin alkuperäiset. En ole aiemmin pahemmin edes kiinnittänyt huomiota ko. malliin, mutta tuollaisen versionhan voisi pistelläkin, kun on niin nätti. Olet sinä kyllä taitava. Ihastuttava tuo nyöri, vaikka varmaan se nauhakin olisi ollut oikeasti ihan ok =D

Kirsi kirjoitti...

Hei, kivalta näyttää. Ja eikös näissä kansanomaisissa malleissa voi olla mittasuhteet ym. miten vaan eli ei ole väliä. Eikä tässäkään haittaa yhtään että porkkanat kasvaa noin!

MariL kirjoitti...

Kivannäköinen pistelytyö!

Päivikki kirjoitti...

Hauska ristipistotyö! Tykkäsin myös tuolla alemmassa postauksessa olevasta mansikkatyöstä. Miekin olen saanut jotain aikaiseksi ristipistosaralla. Nyt kun vielä saisi viimeisteltyä. Viimeistelyä muuten erityisesti ihailen siun töissä.

Lumiruusu kirjoitti...

Minusta nuo alkuperäistä vahvemmat värit on just hyvät,koko malli on nyt paljon näyttävämpi.Jotenkin tuli väreistä mieleen Prairie Schooler tai suomalaist perinneryijyt :)

Jos porkkanat kasvaisivat maan alla nin kuin oikeasti kasvavat,
eihän niitä silloin edes näkyisi ! :D

Voisi ne kyllä tietty pistellä alemmas "jos silmä vaatii" -
paljon vaan muuntelua malleihin niin saadaan yksilöllisiä töitä ja mielikuvitukselle uutta lentoa :) :)

Tämähän on hauskuutta vaan?Eikös?

Uutar kirjoitti...

Tämähän on hauska - ja kivat kesäiset värit!

Lisbet kirjoitti...

Ihan kiva puutarha aihe,saahan sitä olla joskus piristysyä.
käytkö Karnaluksin käsityö kaupassa?