lauantai 2. marraskuuta 2013

Pyhäinpäivänä

Rauhallista pyhäinpäivää!
Ainakin meillä on rauhallista, aamupäivällä veimme kynttilät hautausmaalle, pienessä tihkusateessa sinne kävelimme.
Miehen syntymäpäiväkahvit juotiin äsken ja nyt kuuntelemme päivään sopivasti Entisten nuorten sävellahjaa:)

Ahkerasti olen neulonut viime aikoina. Tallinnasta ostetut langat ovat jo puserona...pitäis vaan yrittää pienentää sitä jotenkin. Siitä ei suinkaan tullut liian iso vaan malli on leveä. Käsitin sitä sovittaessani, että enhän minä itse asiassa tykkää leveistä vaatteista, malli vaan jotenkin houkutti minua. No, pitää yrittää uhkarohkeasti kaventaa sitä leikkaamalla ylimääräiset pois ja kenties ystävä yrittää saumurilla kurauttaa saumat umpeen. Saas nähdä miten se onnistuu, palailen siihen sitten joskus myöhemmin.
Tossuja ja sukkia olen neulonut ja nyt on tekeillä myssy Kotilieden ohjeella mielenkiintoisine laskoksineen, ans kattoo nyt mitä siitäkin tulee;)
Ristipistellytkin olen. Ihana kahvikuppityö valmistui ( se on kehystettävänä joten kuva siitä myöhemmin) ja jouluvaihdon pistely on aluillaan.
Viime lauantaina olin Kuopiossa Sarin luona rp-tapaamisessa ja tein Sarille tuliaisiksi tuon yllä näkyvän pikkuisen pöllömagneetin, PS:n malli on kyseessä.
Tässäpä tärkeimmät, jatkan käsitöiden parissa.


7 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

En oo vieläkään sinne Tallinnaan asti päässyt, enkä suunnitelmaakaan tehnyt.
Mulla on kans yks neulepusero mikä pitäis vaan kylmästi leikata kapeammaksi. Iso työ sitä oli tehdä niin haluaisin sitä käyttääkin. En tehdessä älynnyt että siitä niin teltta tulee, innoissani vaan neuloa tikutin.
Mukavaa marraskuuta Sinulle.

Lumiruusu kirjoitti...

Rauhaisaa Pyhäinpäivän-iltaa ja terveisiä täältä Rukatunturilta! Ihan uskomatonta että täällä on täysi talvi- lunta tullut hiljalleen lisää päivttäin. Meilläkin on Isännän synttärit tänään! Kivaa taas nähdä kehystetty työsi...magneetti-ideaa tahdon minäkin kokeilla!!

Pirena kirjoitti...

Kauniita pieniä pistelyjä ja neuletöitäkin olet ehtinyt tekemään. Minäkin olin pari vuotta lukemassa Viron kieltä kansalaisopistossa, mutta niin huono on pääni ettei sinne mitään jää muistiin. englantia olen lukemassa kuudetta syksyä ja huonolta näyttää. Muistissa vikaa, paitsi poika sanoo että asennekysymys.

Marjut kirjoitti...

Voi, miten kaunis pistely taas! Minä yritän epätoivoisesti väkertää joulusukkia.

Irmeli kirjoitti...

Kiva magneetti jälleen. Neolomuskuvia ja kahvikuppityön kuvia mielenkiinnolla odottelen:)

Anonyymi kirjoitti...

Tämä pöllökin on tosi kiva ! Sitä tekemääsi kettua tulee ihailtua päivittäin ja monta kertaa. :-)

Sari (saristitching) kirjoitti...

Hauskaa, että saitte ristipistotapaamisen pidettyä :) Kiva magnetti.