keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Pientä ja kaunista

Kun oma työ ei meinaa edistyä, niin onneksi voin esitellä toisten tekemiä ihania juttuja. Sain Sarilta eilen yhdistetyn synttäri-ystävänpäivälahjan, kauniin biscornun:Eikö olekin nätti! Värit ovat ihanat, tuovat ihan keväisen tunnelman!

Pari viikkoa sitten olin pidennetyllä viikonloppulomalla Helsingissä ja Tallinnassa. Yövyimme tytön kanssa Tallinnassa kivassa Baltic Imperial -hotellissa ja löysimme uusia hyviä ruoka- ja kahvipaikkoja, esim.Solaris-keskuksen 4. kerroksessa olevan Komeet -kahvilan, joka on todella viihtyisä paikka hienolla näköalalla ja makoisilla leivonnaisilla.

Laitanpa kuvan kardinaaleistani. Olen päättänyt että nyt teen sitä joka ilta ainakin yhden 10x10 ruudun verran. Meinas tuossa välillä masentaa koko työ... kerran laskin että yhdessä 100 piston ruudussa käytettiin 28 eri lankaa... Nyt on työtä jäljellä ehkä reilu kolmannes, mutta jossain vaiheessa pitäis helpottaa, kun pääsen "lumiselle" alueelle, jossa ei ole niin paljon langan vaihtoja.
Kevättä kohden!

8 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Hei Eila! Tosiaan on keväiset värit ja tunnelma sarilta saamassasi bisconussa ihanat keltainen ja vihreä yhdessä :) Täytyy kyllä antaa syvä kunnoittava huokaus tutota kardinaalityötä kaselessa..on siinä takuulla paljon värinvaihtoja ollut -ei varmaan onnistuisi minulta. toistan taas että varmasti on lopputulema vaivan arvoinen.Upea työ1

Virpi kirjoitti...

Kardinaalityösi on kyllä huippuhieno!

Mari kirjoitti...

Kaunis biscornu, ihanaa saada ylläreitä. Keväiset värit näyttää niin raikkailta pitkästä aikaa.
Tsemppiä kardinaaleihin, vaiva kannattaa kyllä :)

Marjut kirjoitti...

Kaunis biscornu! Kardinaalit ovat kerrassaan huikean hienot.

Irmeli kirjoitti...

Kauniin ja niin keväisen biscornun sait Sarilta. Kardinaalityösi näyttää tosi upealta ja olet jaksannut sitkeästi pistellä työtä eteenpäin.Paljon on siinä pistoja, mutta lopussa sitten vaiva palkitaan:) Intoa ja iloa pistelyihin jatkossakin.

Aurinkoisia kevättalven päiviä sinulle!

KristiinaS kirjoitti...

Biscornut on yleensä kauniita, rumaa en oo nähnyt. Ja mä tykkään käyttää mun Virpiltä saamaa, se on hyvä neulatyyny niin neula ei katoa pöydälle tai työn reunoihin ku pitää taukoa.
Karninaaleista varmasti tulee hieno taulu, kunhan nähdään se valmiina ja viimeisteltynä.

marja kirjoitti...

Vau, kardinaalit ovat edenneet hienosti. Minunkin täytyy jossain välissä aloittaa tuollainen värikylläinen megapistely. Sitä oikeaa mallia odotellessa...

Sari (saristitching) kirjoitti...

Siis hyvänen aika tuota kardinaalimallin värimäärää. Mutta kyllä siitä sitten tuleekin upea!