sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Hyvää pääsiäistä!

Vaikka on pääsiäinen, niin en esittele pääsiäsitipuja, vaan valmiit kardinaalini:)Helmikuun puolella jo lupasin itselleni laittaa lintupistelyni nopeammalle vaihteelle ja hiihtolomalla maaliskuun alussa porhalsin jo täydellä teholla. Pistely valmistui 13.3. ja kiikutin sen heti seuraavana päivänä kehystämöön, josta sain sen kiirastorstaina kotiin.
En varmaan olisi saanut tätä näinkään "nopeasti" valmiiksi, mutta hiihtoloman kurjat säät vauhdittivat ja otin pistelyhomman loman päätehtäväksi. Virheetön ei työ ole, niitä on ihan kamalasti, tarkempaa tutkimista ei suositella;)Ehkä joskus teen vielä kolmannenkin isomman kardinaalipistelyn, mutta en todellakaan lähiaikoina.
Olipa ihana ottaa lintujen jälkeen yksivärinen pistely työn alle. Se on jo valmiina, vain viimeistely puuttuu. Sukkia olen neulonut kahdet, ihan tavallisia sellaisia ja kolmannet ovat puikoilla. Seuraavaksi taidan aloittaa pistelemään mansikoita.

Piipahdimme pääsiäisen alkajaisiksi pääkaupungissa parin yön verran. Perjantaina olimme vähän ennen kahtatoista jonottamassa Kaapelitehtaan kirppikselle tytön kanssa. Se olikin ihan hyvä ajoitus, pääsimme sisälle pian. Lähdimme yhden jälkeen pois ja jono oli vielä ihan kiitettävä. Sieltä jatkoimme Korkeasaareen, jossa olikin kiva kierrellä, tungosta ei ollut ja eläimiäkin oli näkysillä.
Kaktus kukkii perinteisesti näin pääsiäisen tienoolla muutaman kukan voimin, joulun seutuun runsaammin.

Iloista pääsiäistä!

13 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Kiva juttu ja onnitelut ku oot saanu Kardinaalit valmiiksi. Hieno työ on ja sopivasti erilainen edellisen kanssa, sopivat yhteen.
Kyllä tuossa oli semmonen homma että varmasti "helpompi" työ nyt maistuu oikein hyvälle.
Mukavaa pääisäisen aikaa koko pesueellesi.

Maria kirjoitti...

Oi miten kaunis siitä tuli!
Hyvää pääsiäistä!

Virpi kirjoitti...

Molemmat kardinaalityöt ovat upeita!

Uutar kirjoitti...

Todella kaunis - samoin kuin tuo toinenkin kardinaalityö! Upeita pistelyitä!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Tulipa taulusta tosi kaunis. Ihanaa Pääsiäisen Jatkoa Sinulle.

marja kirjoitti...

Iloista pääsiäisen loppua sinullekin. Hienot kardinaalipistelyt.

Mari kirjoitti...

Upeat kardinaalit! Onnittelut ison työn valmistumisesta!

Lumiruusu kirjoitti...

Hei Eila!! Laitan Sinulle Pääsiäistervehdyksen nyt vasta II Pääsiäispäivänä sillä lahdimme Mikan (aviomies) kanssa kahdestaan ex tempore lomaselle Kuusamoon kun lapsukaiset ovat jo niin isoja että viihtyvät omillaan.
Kardinaalipsitely on ihan uskomattoman hieno ,valtavan urakan teit ja lopputlos nyt kyllä vaivat palkistee.Varmasti on myös mukavaa tehdä nyt mitä ikinä huvittakaa- kutoa tai pistellä!

Marjut kirjoitti...

Onpa todella upea ja suuritöinen pistely. Tuollaisen urakan jälkeen tuntuu varmasti hyvältä saada se valmiiksi.

Nico kirjoitti...

Moi!

Selailin googlea hakusanalla räsymatto ja osuin sun blogiin. Täytyy heti kärkeen todeta,todella upeita tekstiilitöitä sun blogissa.

Haluisin käyttää kuvaa sun tekemästä räsymatto tyylisestä hameesta, joka löyty tuolta Vyyhdin Viemää blogista, nettisivuillamme räsymattojen monikäyttöisyyttä hehkuttavan jutun yhteydessä. Mitä mieltä olet, olisiko kuva käytettävissä?

Ystävällisin terveisin
Nico / 24 Pesula
nico.nevala@pesula.fi

Irmeli kirjoitti...

Aivan ihana tuli tuosta kardinaali työstäsi, onnittelut valmistumisesta :). Hieno pari nyt tuon aikaisemman työsi kanssa.

Mukava nähdä, mitä olet ottanut seuraavaksi työn alle, kuvia odotellen :).

Aurinkoisia kevätpäiviä ja hyvää viikonvaihdetta!

TeSa kirjoitti...

Voe mahoton miten upea, upeat työt.
Ihastuttavat kuvat!

Sari (saristitching) kirjoitti...

Voi että, miten ihanat kardinaalit. Tosi hieno pari nuo taulut. Onnea valmistumisesta!