lauantai 11. huhtikuuta 2015

Lauantain aamupuuhia

Aikainen kana madon nappaa... No mitään en ole napannut vaikka olen aikaisin herännyt, mutta saanut jotain aikaiseksi. Minähän olen aamuvirkku ja nopea käänteissäni, mikä ei aina  todellakaan ole hyvä juttu, siis tuo nopeus;) Nopeus ei onneksi tänään ole minun töitäni torpedoinut, vaan olen saanut aikaiseksi kaksi ihan kelvollista pussukkaa, leiponut pullaa ja pessyt ja tuuletellut makuuvaatteita ja kello ei ole vielä puolta kymmentäkään. Ja toinen sananlaskuhan sanoo, että laiska töitänsä luettelee...

Sain Maijalta joku aika sitten kaksi ristopistomallia, joista toinen on valmiina ja viimeistelty pussukaksi:


Tämä on JBW:n sampleri, tosi kiva malli, jonka pistelin DMC:n mustaharmaa liukuvärjätyllä langalla. Viimeistelin sen pumpulipussukaksi, ompelin kankaan mukana sisälle ihan tavallisen pakastuspussin, jotta pumpuli ei tartu kankaaseen.

Sitten tekaisin pussin samasta kankaasta tarrapapiljoteilleni (kyllä, mun täytyy pitää niitä aina pesun jälkeen, minun hiuksilleni pelkkä föönaus ei auta).

Ja sitten ne pullat:
Aurinkoista  kevätpäivää!

7 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Olet tosi ahkera. Ihanat pullat ja oi oi tuota pussukkaihanuutta.

Maria kirjoitti...

Olipa kiva postaus, ihan nauratti kun luin sitä. Nimittäin samanlainen aamu oli minulla, ehdin tehdä eilen vaikka mitä:)
Sen jälkimmäisen sananlaskun voimme unohtaa...
Kiva malli ja hienosti viimeistelit käyttöön työsi. Minulla on monesti vaikea keksiä ihan oikeaa käyttöä pistelyille. Kiitos tästä ideasta!
Nam noita pullia:)

marja kirjoitti...

Ihania pussukoita!

Minäkin olen aamuvirkku ja yleensä aamusta saan paljon aikaiseksi. Periaatteena oli aiemmin että teen pakolliset hommat aamusta, jotta voin tehdä kaikkea kivaa loppupäivän. Muu perhe on taas aamuntorkkuja, joten nykyisellään aamupäivät menee odotellessa että muut saavat itsensä liikkeelle :)

Uutar kirjoitti...

Ihana pumpulipussukka, kiva idea käyttää sampleria tuolla tavoin!

Marjut kirjoitti...

Nätti pussukka ja herkullisia pullia :)

Irmeli kirjoitti...

Kivat ja käytännölliset pussukat teit kylpyhuoneeseen ja namkis ihania herkkupullia heti aamutuimaan :)

Sari (saristitching) kirjoitti...

Kivat ovat nämkin pussukat!