maanantai 19. joulukuuta 2011

Aikaisin aamulla tehtyä

Ootte varmaan jo ihan kyllästyneitä minun joulupistelyihin, mutta niitä vielä jokunen on tulossa;) Srinityn joulukalenterista on ilmestynyt niin houkuttelevia pikkupistelyitä, että joku niistä oli vielä tehtävä tälle joululle. Marjakuusi houkutteli ihan kamalasti, mutta minulla ei ollut oikein siihen sopivaa kangasta, joten pisteltäväksi päätyi tämä:


Ja kuten huomata saattaa, se on jo viimeisteltykin! Minähän päätin joku aika sitten, etten jätä pistelyitä pyörimään laatikon pohjalle. Eilen illalla sain tuon mallin valmiiksi, eikä minulla ollut valmista suunnitelmaa mitä tuosta tekisin. Ensin ajattelin ostaa peltisen suklaarasian ja laittaa pistelyn sen päälle, mutta sitten muistin että olin ostanut raidallisen pyyheliinan...tänä aamuna sitten satuin heräämään tavallista aikaisemmin ja ommella surautin pyyheliinasta tyynynpäällisen. Sattui sopivasti olemaan tuon muotoinen tyynykin sohvalla, joten se sai sitten näin jouluisen päällisen.


Vaan nyt valmistautumaan töihin, etten myöhästy! Hyvää päivänjatkoa!

12 kommenttia:

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kaunis!!

Irmeli kirjoitti...

Olet ehtinyt pistelemään paljon kauniita joulupistelyjä. Ihania kortteja ja tämäkin tyyny taas niin kaunis.
Hyvää joulunaikaa sinulle!

Näppi kirjoitti...

Tämäkin on kyllä niin ihana, ei voi muuta sanoa. Mä en ainakaan oo kyllästyny näihin vielä. Täytyy varoa ettei ite saa pistelykärpäsen pistoa... ;)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Todella kaunis! (Ei näihin kyllästy :).)

Saara kirjoitti...

Oletpas ollut ahkera joulupistelyiden kanssa. Kaunis tyyny!

Päivikki kirjoitti...

No, ei todellakaan kyllästytä siun niiiin kauniit pistelyt - päinvastoin! Kun en itse ehdi tehdä ristipistoja, on kivaa saada ihailla siun tekemiä!

Maria kirjoitti...

Ei kai noihin voi kyllästyä! Kaunis malli ja hieno tyyny tuli siitä.

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Kaunis!!!
Hyvää Joulua!

Marjut kirjoitti...

Onpa tosi kaunis joulutyyny:)

Mari kirjoitti...

Ihana! Joulpistelyitä ei voi tehdä eikä esitellä liikaa, monet rp-ihmiset on niin jouluisia. Mulla on just nyt fiilis että teen pelkkää joulua tästä eteenpäin, kun taas jäi niin moni kaunis malli pistelemättä.( no joo eihän se toteudu, kohta jo tykkään aloittaa hempeän värisiä kevätjuttuja :))

Sari (saristitching) kirjoitti...

Kaunis joulutyyny!

Pirena kirjoitti...

On ne vaan niin kauniita nuo sun pistelyt.
Mukavaa Joulunaikaa Sinullekin!