tiistai 27. joulukuuta 2011

Joulun jälkeen

 Joulupyhät on juhlittu perheen parissa ja valmistettu kolme jouluateriaa vaihteleville kokoonpanoille.
Nyt onkin käsillä mukavat välipäivät ennen uutta vuotta, lupa laiskotella ja nauttia joulun makeista herkuista, joita riittää vielä yllinkyllin.

Sarilta tuli joulu alla mukava muistaminen, pikkutyyny somalla pistelyllä: Toinen puoli oli kaunista kangasta, harmi kun en muistanut sitä kuvata. Kiitos Sari, tämä on ensimmäinen talvinen koristetyynyni.

Laitetaanpas esille samantien tämä minun tekemäni tyynynpäällinen, eipä tuota lunta ole rekvisiitaksi asti, joten joutui joulukuusen alle kuvattavaksi:


Tämähän on Marysen malli (korjattu, väitin tätä ensin Etoilen malliksi)  ja kelpaa olla esillä koko talven. Tyynynpäällinen on valmiina ostettu. On kyllä taas niin pimeä kuva, en tykkää salaman kanssa kuvat joten tälläisiä sitten...

Nyt välipäivinä on tarkoitus tehdä vuodenaikasamplerin talviosuus valmiiksi ja jos ennättäisi tammikuunpistelyä ainakin aloittaa. Sittenpäs ei olekaan valmiita suunnitelmia, kiva aloittaa mitä mieleen juolahtaa.
Tämän vuoden Hassutuksen kaikki muut pistelyt ovat valmiita ja viimeisteltykin, paitsi ensimmäisenä päivänä aloitettu Home of a Needleworker. Sen jätän suosiolla ensivuodeksi, kaivan sen esille sitten, kun en keksi muutakaan.

Mukavia välipäiviä!
12 kommenttia:

Sari (saristitching) kirjoitti...

Tosi nätti tuo Etoilen mallilla pistelty tyyny. Hyvää lomaa!

Marika kirjoitti...

Ihania pistelyitä ! Talvinen malli on soma ja on ollut myös omalla pistelylistalla. Pitkään. ;-) Todella kaunis on myös tuo tekemäsi tyyny. Noi vanhanaikaiset mallit ovat tosi kauniita. Juuri tilasin Casa Ceninasta Le Bonheur des Damesin Welcome - January

Mari kirjoitti...

Kauniita talvipistelyitä!
Kiva kun saa lomailla nyt ihan rauhassa joulutohinoiden jälkeen ja pistellä ja pistellä :)

Mari kirjoitti...

Tarkoitatko sitä kangasta johon pistelin luistelijat ja laskettelijan? Se on tilattu Casa Ceninasta, Vaupelin kangasta, nimeltä hearts and stars.

Ninnu kirjoitti...

Kaunis tuo Sarin tekemä koriste. Ihastuttava on myös tuo tekemäsi joulumaisema! Hieno idea tehdä jouluksi omat tyynynpäälliset.

KristiinaS kirjoitti...

Oi KIITOS Kiitos! Ihana pistely, mykistävä. Söpö. Engl.naapuri toi postin äsken ja näki pistelyn ja sekin kehui. Sarvet on niin hienot. Kiitos.

KristiinaS kirjoitti...

Unohdin kehua tuota itse saamaasi, kaunis on sekin. Hyvä kun säkin saat näitä nättejä ilahduttamaan itseäsi.

Lumiruusu kirjoitti...

Oi,oi miten hurmaava tyynynpäällinen !

Minä niin tykkään malleista joissa on "elämää" eli taloja ,
ihmisiä = useimmiten Pieniä Tätejä,lapsia,koiria kissoja ,lintusia tms

Nämä välipäivät on kivoja!
-kaikki on kauniin jouluista ,saa olla omassa rauhassa ja syödä Wiener-nugaita Vihreitä Kuulia ja muita herkkuja.
Niistä saa paljon hyvää energiaa ristipistojen tekemiseen :D

Päivikki kirjoitti...

Kauniita pistelyitä. Miulla taitaakin olla tuon ylemmän ohje.
Kyllä on ihanaa saada vaan olla ja tehdä käsitöitä.

KristiinaS kirjoitti...

Eipä haittaa yhtään että tuli nyt, kivampi se oli nyt taas saada paketti ku kaikki yhtä aikaa. Sitäpaitsi se on voinu olla lauantaina p-lokerossa mutt ku en sillon käyny. Samoihin aikoihin oli lähetetty pari muutakin ja ne tuli to-perjantaina. Niin ett ei siellä ole ainakaan kiviä ollut matkalla esteenä;)
On se vaan nätti, tossa on näkösällä keskellä huonetta. Laitan blogikuvan kunhan kerkeen. Nyt pitää lämmittää näpit ku alkaa oleen viilee.:)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Onpas söpöjä tyynyjä!

Kyselit, mikä malli talvipistelyssäni oli, ja löysinhän sen sitten loppujenlopuksi :D.
Eli tämähän se :).

Saara kirjoitti...

Miten kaunis ja tunnelmallinen tuo talvinen tyyny!