tiistai 3. tammikuuta 2012

Vaihtuvat vuodenajat -vaihto, talviosuus

Sattuipas sopivasti tänään minulle vähän lyhyempi työpäivä, sain nimittäin mieluisaa postia! Vaihtuvat vuodenajat -vaihdon postituspäivä oli eilen, ja minun parini oli lähettänyt paketin ykkösluokassa, joten se odotti minua tänään kotona. Tämä vaihtohan on sellainen, että vuoden aikana lähetetään omalle parille neljä pakettia vuodenaikojen mukaan ja vasta syksypaketin mukana paljastetaan kuka on kenellekin lähettänyt mukavaa postia. Minun talvipaketista löytyi tälläisiä juttuja:
Teemana on LHN, elikkäs ihana talvityyny pisteltynä ja Cardinal Winter -malli. Olen ihastunut noihin kardinaalilintuihin, Outi niistä on aina puhunut ja saanut minutkin niiden pauloihin:) Ei rp-aiheinen lahja on Green Gaten kaunis liina, värit niin sopivat meidän huusholliin ja se löysikin jo paikkansa makuuhuoneen lipaston päältä. Sitten vielä hauska Myyrä-kortti kaupanpäälle:)

Joo, sanonpa vaan, etteivät lahjukset olisi voineet enemmän minunnäköiset olla, olen niin onnellinen tästä vaihdosta. Tässä vielä kuva pistellystä koristetyynystä, Sarilta saaman joululahjan ja talvitaulujen parissa:
Monet kiitokset sinulle ystäväni, jään odottamaan innolla seuraavaa lähetystä helmi-maaliskuun vaihteessa. Ja pysyit tosi salaisena, minulla ei ole aavistustakaan kuka olet, edes postileimaa ei ollut paketissa...

6 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Kiva paketti!

Kirsi kirjoitti...

Ihanaa, nyt niitä alkaa blogeissa näkyä :) Minäkin sain omani tänään, mutta postaus jää huomiselle.

Lumiruusu kirjoitti...

Tosi tyylikäs ja talvinen vaihto-paketti!
Liina on upea ja lahjaksi saamasi LHN-malli tietty ihan suloisista suloisin :) :)
Sinun pistelmä viileän vaalea talvitaulu on huippu hieno !!!

Marika kirjoitti...

Ihana lahja !!

Ninnu kirjoitti...

Olen sinun ja Outin kanssa samaa mieltä, että kardinaalilinnut ovat ihania. Kuten punarinnat täällä Suomessa ja Britanniassa.

Mari kirjoitti...

Voi miten ihana tämäkin talvisetti! Niin kivoja juttuja kaikki saivat. Vaihtoblogissa on nyt paljon kuvia.